Projekttámogatási és pénzügyi koordinátort keres a KÖSZI

Projekttámogatási és pénzügyi koordinátort keres a KÖSZI

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Budapest – Szívesen dolgoznál egy olyan civil szervezetnél, melynek közössége már több mint 20 éve foglalkozik táborok és egyéb programok szervezésével gyerekek és fiatalok számára? Úgy gondolod, hogy egy civil szervezet sikerének egyik záloga, hogy munkatársai mindegyike a szervezet célja iránt elkötelezett, saját területükön alapos tudással rendelkező emberekből álljon? Szívesen veszel részt projektek nyomonkövetésében és támogatásában, és emellett képes vagy átlátni egy szervezet alapvető pénzügyi folyamatait? Ha igen, akkor jó helyen jársz, mert most a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület, azaz a KÖSZI dinamikusan fejlődő, megújuló csapatába keresünk új csapattagot projekttámogatási és pénzügyi koordinátor pozícióba.

Részleteket a mellékelt álláshirdetésben olvashatnak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!