Iharosberény

Elnémította a vírus az iharosberényi kórust

Iharosberény – A koronavírus miatt nem csak a közösségi élet szünetel Iharosberényben és Iharosban, de a két szomszédos település lakói egy csodálatos karácsonyi élménnyel is szegényebbek lettek. Egy több mint két évtizedes hagyomány szakadt meg azzal, hogy elmaradt a Nosztalgia Hagyományőrző Egyesület kórusának ünnepi koncertje a helyi evangélikus és az iharosi katolikus templomban.

Úrvacsorabor – Dokumentumfilm az Ősagárd-felsőpetényi ifikör 1981-es iharosberényi táborában történtekről

2020 az Úrvacsora éve egyházunkban és ez méltó időpont arra, hogy közel négy évtized távlatából élő bizonyságtétellé éledjenek Győri János Sámuel lelkész korábbi felvételei. Gondolataival együtt adjuk közre a film előzetesét. A film ősbemutatója a zuglói evangélikus templomban lesz, 2020. február 1-én, szombaton a 10.00-kor kezdődő missziói istentiszteleten.

Iktatás Iharosberényben – Képriport!

Iharosberény – Pfeiffer Ottó lelkészt Kőszeghyné Raczkó Zsuzsnna esperes 2018. május 19-én beiktatta lelkészi hivatalába. KÉPRIPORT!

Borversenyt rendeztek Iharosberényben

Iharosberény – Hatodik alkalommal rendezte meg borversenyét az iharosberényi evangélikus gyülekezet 2018. február 10-én a berényi kultúrházban. 91 mintát: helyben, Pogányszentpéteren, Iharosban, Somogycsicsóban, Vésén és Csurgón termett borokat mustrált végig a Smidéliusz Zoltán elnökölte szakmai bírálóbizottság: Ilia Csaba, Faggyas József, Ács Ferenc, Németh Zoltán és Ureczky Attila.
Feliratkozás RSS - Iharosberény csatornájára