diplomaosztó

Elmaradnak a tervezett programok az Evangélikus Hittudományi Egyetemen: Dr. Hafenscher Károly egyetemi tanári beiktatása és a tanévnyitó ünnepség is

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem (EHE) a 2020. szeptember 3-ára tervezett egyetemi tanári beiktatást és székfoglaló előadást a járványhelyzetre tekintettel nem tartja meg. Dr. Hafenscher Károly professzor március óta hatályos kinevezését a beiktatás elmaradása nem érinti. Hasonlóképpen az EHE a 2020. szeptember 4-ére tervezett tanévzáró/tanévnyitó istentiszteletet és ünnepi ülést sem tartja meg. Az oklevelek, kinevezések és megbízólevelek átvételével kapcsolatban a Tanulmányi Titkárság és a Rektori Hivatal közvetlenül fogja megkeresni az érintetteket.

Diplomaosztót tartottak az Evangélikus Hittudományi Egyetemen – KÉPRIPORT!

Budapest – A 2018/2019-es tanév első félévének végén az Evangélikus Hittudományi Egyetemen négy hittanár – nevelő tanár oklevelet, egy hittanár – nevelő tanár és egy katekéta – lelkipásztori munkatárs (hitoktató) sikeres záróvizsgáról igazolást és két hitoktató sikeres különbözeti hitoktatói vizsgáról tanúsítványt szerzett. A diplomákat ünnepélyes keretek között, 2019. február 1-jén adták át az egyetem kápolnájában.

Diplomaátadót tartottak az Evangélikus Hittudományi Egyetemen – KÉPRIPORT!

Budapest – A 2017/2018-as tanév első félévének végén az Evangélikus Hittudományi Egyetemen négy hittanár-nevelő tanár és három katekéta-lelkipásztori munkatárs (hitoktató) szerzett oklevelet. A diplomák ünnepélyes átadására az egyetem kápolnájában 2018. február 16-án került sor.
Feliratkozás RSS - diplomaosztó csatornájára