KÖSZI Megálló istentisztelet

Ilyen volt a 88. KÖSZI Megálló istentisztelet

Budapest – Zugló – 2020. július 10-én, a KÖSZI Napvető mesetábor lezárásaként rendezték meg a 88. KÖSZI Megálló istentiszteletet, amelyet Bonnyai Zsuzsanna, a tábor lelki vezetője tartott az Evangélikus Hittudományi Egyetem Kollégiumának kápolnájában. Az istentisztelet a tábor utolsó napjának témáját, a bölcsességet járta körül. A választott igeszakasz így szólt: „A bölcsesség kezdete az Úrnak félelme.” (Péld 1,7a)

„Jó dolgod legyen” – 84. KÖSZI Megálló istentisztelet

Piliscsaba – A Béthel Missziói Otthonban tartottuk a 84. KÖSZI Megálló istentiszteletet a 23. KÖSZI Napvető élménytábor zárásaként 2019. augusztus 10-én, ahol Szlaukó Orsolya igehirdetését hallhatták a résztvevők.

83. KÖSZI Megálló istentisztelet

Budapest – A Budapest-Zuglói Evangélikus Egyházközség templomában a KÖSZI Napvető mesetábor lezárásaként vehettek részt a gyerekek és fiatalok a 83. KÖSZI Megálló istentiszteleten 2019. július 19-én, amely ezúttal is egy élettel teli, interaktív alkalom volt.

Tábortalálkozót és Megálló istentiszteletet szervezett a KÖSZI

Budapest – A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) új kezdeményezésként 2018. március 10-én tábortalálkozót szervezett, melyet KÖSZI Megálló istentisztelet követett. A táborokban merült fel az az igény, hogy milyen jó is lenne találkozni a tábor kapuin kívül és együtt tölteni pár értékes órát. Így a KÖSZI önkéntesei lelkesen megszervezték az első alkalmat a Deák téri evangélikus egyházközségben. Egész délután folyamatosan jöttek a résztvevők, táborozók, táboroztatók és érdeklődők egyaránt.
Feliratkozás RSS - KÖSZI Megálló istentisztelet csatornájára