Szélrózsa Evangélikus Ifjúsági Találkozó

Szélrózsa: TALÁLKOZZUNK 2022-BEN!

Budapest – „A Szélrózsa-stáb legutóbbi megbeszélésén úgy döntöttünk, hogy a 13. Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozót 2022. július 13–17. között szervezzük meg” – írták a Szélrózsa − országos evangélikus ifjúsági találkozó Facebook oldalán.

Tájékoztató a Gyülekezeti és Missziói Osztály által szervezett tavaszi és nyári programokról

A Gyülekezeti és Missziói Osztály tájékoztatója az osztály által szervezett tavaszi és nyári országos evangélikus programokról

Ideje felébredni!

Ideje felébredni! Ezzel a két szóval lehet a legrövidebben összefoglalni a Szélrózsán található Ökosátor péntek délelőtti előadásának lényegét. Antal Bálint, a Luther Kiadó munkatársa bő egy órán keresztül beszélt egy olyan érdekfeszítő témáról, amelyet a szó szoros értelmében ma már mindenki a bőrén érez. Hiszen a klímaváltozás bolygónkon és azon belül itt, Európában is már nemcsak teória, hanem valóság, a globális felmelegedésről nemcsak beszélünk, hanem következményeivel már itt a kontinensen is szembesülnünk kell.

Legyünk még többen! – Regisztrálj a Szélrózsára

Hatalmas örömhír, hogy több mint ezren regisztráltak a július 25-től kezdődő Szélrózsa találkozóra. Ez óriási szám, minden várakozásunkat felülmúlta, de szeretnénk, ha még többen lennénk a találkozón, szeretnénk, ha mindenki, aki el kíván jönni Bükre, meg is tudja szerezni kedvezményes belépőjét, ezért úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk az online regisztrációs lehetőséget egy héttel!

Aki a Szélrózsa hatására lett óvónő

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. Ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Munkatársi hétvégét tartott a szélrózsás csapat

Bük – A 12. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozó második munkatársi hétvégéjét 2018. március 23–24-én tartották Bükön. Az alkalom célja az volt, hogy az ország számtalan evangélikus gyülekezetéből érkező szervezők valódi csapattá kovácsolódjanak, és bemutassák az elmúlt hónapokban a találkozóért végzett munkájukat. Ennek összefogását Pongrácz Máté, a Szélrózsa vezető lelkésze és Szeli Noémi koordinátor tartotta kézben.
Feliratkozás RSS - Szélrózsa Evangélikus Ifjúsági Találkozó csatornájára