teszt

Egy tál babgulyásra várták a teszteltetni érkezőket Tiszaföldváron

Tiszaföldvár – Ingyenes Covid-19 szűrésre és ételosztásra várták a környékbelieket a tiszaföldvári evangélikus templom udvarán pénteken. A vizsgálatokat a Magyar Evangélikus Egyház pályázatán elnyert forrás biztosította, míg a kezdeményezéshez helyi vállalkozások csatlakoztak, akik az étel alapanyagát állták. A tesztelés gördülékenyen zajlott, figyeltek a maszk helyes használatára és a távolságtartásra.

Megkezdődött az országos koronavírus tesztelés – Frissítve!

Budapest – Mezőberény – Mint ismeretes, az országos covid teszt 2020. november 20-án a szociális intézményekben kezdődött, hétfőtől pedig folytatódott az egészségügyben, az iskolákban, óvodákban és a bölcsődékben. Az MTI által közreadott felvételen épp egyetemi hallgatók bevonásával a mezőberényi Petőfi Sándor evangélikus gimnáziumban 2020. november 25-én végzett tesztelést mutatják be.

Isten büntetése vagy a hit tesztje, próbája a járvány? – A reformátorok járványteológiai töredékeiből

Dr. Békefy Lajos református teológus, lelkész írásában az Biblia, valamint Luther Márton járvánnyal kapcsolatos nézeteit gyűjtötte össze, valamint kifejtette nézeteit, mely szerint a jelenlegi járvány vajon Isten büntetése rajtunk, vagy hitünk tesztje, próbája. Cikkét most honlapunkon mi is közzéteszünk.

Mennyit tudsz a kereszténységről? Teszteld a tudásod!

Azt biztosan tudod, ki volt Luther Márton. De tudod, hogy ki volt az első magyar reformátor? Vagy azt, hogy kik voltak a beginák? Teszteld a tudásod 11 kérdéssel! Kvízünk a Die Zeit összeállítása alapján készült.

Egyházi intézmények is tesztelhetik szabályos működésüket

Budapest – Folytatja az Állami Számvevőszék öntesztrendszerének aktualizálását. Most az egyházak számára készült önteszt kérdései frissültek. Augusztus végén a központi alrendszer intézményei, majd a helyi, települési nemzetiségi önkormányzatok számára váltak elérhetővé a megújított önellenőrző kérdések. A 2014-ben indított önkéntes öntesztrendszer célja, hogy a kitöltéssel a címzettek pontos képet kapjanak saját működésük szabályozottságáról, belső kontrollrendszerük állapotáról, ez alapján pedig saját hatáskörben kijavíthassák az esetleges hibákat, hiányosságokat.
Feliratkozás RSS - teszt csatornájára