Evangélikus Kántorképző Intézet Mandák Kórusa

Énekeljünk együtt! – A Mandák Kórus hozzájárulása a gyülekezeti tagok számára járványhelyzetben

Budapest – Fót – Az Evangélikus Kántorképző Intézet Mandák Kórusa szeretettel osztotta meg felvételeit az Evangélikus.hu szerkesztőségével és honlapunk használóival. A beszűkült éneklési lehetőségek közepette így próbálnak segíteni azoknak, akik online áhítatokat állítanak össze a járvány miatt kényszerűen távolmaradó gyülekezeti tagok számára.

Meghallgatható, letölthető pünkösdi evangélikus énekek

Budapest – Pünkösd ünnepének közeledtével szeretettel tesszük közzé „Pünkösd – reformáció” címmel készült CD-lemezünk anyagát az Evangélikus énekeskönyvből válogatott énekek felvételeivel.

Meghallgathatóak és letölthetőek a böjti és húsvéti énekeink

Az Evangélikus Missziói Központ által készített CD-n kiadott énekeskönyvi énekek böjti és húsvéti felvételeit most letöltheti a kiadó honlapjáról.

Évtizedeken át Isten szolgálatában

Pécs – Tállya – Izmény – A legszebb emlékeim közé tartoznak kamaszkoromból a „Mandák-hétvégék”, amikor péntektől vasárnapig a kórustársaimmal elutaztunk valamelyik kis gyülekezethez, hogy énekes egyházzenét vigyünk oda, ahol kevesen vannak, de hívnak, várnak. Minden kórustag – és természetesen a vezetőink részéről is – ez egy személyes szeretetszolgálatot is jelentett – és mindmáig az is maradt, 30 évet átívelve, együtt fejlődve, élményeket adva és gyűjtve.

Jelentős eseményekben gazdag év az idei a Mandák Kórus számára

Budapest – Az idei év szolgálatokban gazdag az Evangélikus Kántorképző Intézet Mandák Kórusa számára. A közelgő eseményekre hívogatják az egyházzenét kedvelő olvasókat.
Feliratkozás RSS - Evangélikus Kántorképző Intézet Mandák Kórusa csatornájára