MAruzsa Zoltán

Kásler: a pedagógusi az egyik legszebb pálya – Evangélikus pedagógust is kitüntettek

Budapest – A pedagóguspálya az egyik legszebb pálya – hangoztatta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a pedagógusnapi díjak átadásán 2020. szeptember 10-én, csütörtökön Budapesten. Mátyásné Orosz Mária, a békéscsabai Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium intézményvezető-helyettese is Trefort Ágoston-díjban részesült. Az elismerést Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere és Maruzsa Zoltán, a köznevelésért felelős államtitkár adták át.

Maruzsa: remélhetőleg hagyományosan lehet elkezdeni az új tanévet

Budapest – Remélhetőleg hagyományosan, normál munkarendben lehet elkezdeni az új tanévet, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt – közölte a köznevelésért felelős államtitkár hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Az evangélikus pedagógia jövőjéről egyeztettek Maruzsa Zoltán közoktatásért felelős államtitkárral

Budapest – Kényszerhelyzetben, de az évtized innovációját sikerült megteremteni – jelentette ki Maruzsa Zoltán közoktatásért felelős államtitkár a Magyarországi Evangélikus Egyház Nevelési és Oktatási Osztályának vezetője és az Emmi oktatásért felelős államtitkárának és helyettes államtitkárának, Kisfaludy Lászlónak a mai találkozóján, az egyház országos központjában.
Feliratkozás RSS - MAruzsa Zoltán csatornájára