„Dicsérjétek őt hegedűkkel és fuvolával!” (Zsolt 150,4)

„Dicsérjétek őt hegedűkkel és fuvolával!” (Zsolt 150,4)

Share this content.

Szöveg és fotó: Nagyné Szilvia
Orosháza – Idén kilencedik alkalommal rendezték meg az orosházi Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium jótékonysági bálját, a Márton bált. A szándék, hogy nehezebb szociális háttérből érkező diákjaink is eljuthassanak tanulmányi kirándulásokra, kulturális programokra szülői közösségükben fogalmazódott meg évekkel ezelőtt, és a mai napig az ő hathatós támogatásukkal valósul meg ez a táncos mulatság.

Ebben az évben tehetséges diákok fuvola és hegedűjátéka, illetve a negyedik osztályosok néptánc összeállítása nyitotta meg az estét. Az egyházmegye esperese, Lázár Zsolt bevezető gondolatai és fenntartó gyülekezetük igazgatólelkésze, Ördög Endre pohárköszöntője után egy igazán hangulatos, vidám estét töltöttek együtt a résztvevők, értékes tombolatárgyakkal gazdagodva.

Istennek hála, hogy vannak jó szándékú, adakozó szülők, illetve iskolánk célkitűzéseivel szimpatizáló magánemberek, akik segítségével újra megfelelő összeg áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy minden diákunk hasonlóan részesedjen a tanulmányaikat gazdagító, értékes programokból.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!