Képriport – A 27. Bach-hét záró estje

Képriport – A 27. Bach-hét záró estje

Share this content.

Budapest – A Deák téri evangélikus templomban huszonhetedik alkalommal rendezték meg az országosan ismert Bach-hetet. A rendezvénysorozat záróestjén az egyházközség híres kórusa, a Lutheránia énekkar adott telt házas koncertet, Kamp Salamon vezetésével.

A Lutheránia Énekkar a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusokkal közös hangversenyén Johann Sebastaina Bach két művét – Liebster Immanuel, Herzog der Frommen (BWV 123) és Meinen Jesum lass ich nicht (BWV 124) – hallhatta a közönség. Közreműködött Bodrogi Éva (szoprán), Németh Judit (alt), Megyesi Zoltán (tenor) és Jekl László (basszus). A Bach-hét záróhangversenyén Gáncs Péter, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke tartott áhítatot.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!