Köszönjük, Angi! Jó utat!

Köszönjük, Angi! Jó utat!

Share this content.

Szöveg: Gáncs Péter, fotó: Kiss Tamás
Budapest – Több, mint nyolcéves szívvel, lélekkel és hittel végzett irodavezetői munkát követően Jóné Jutasi Angelika férjével, Andrással, valamint gyermekeivel, Barbarával és Ádámmal együtt július 17-én egyéves dél-ázsiai tanítói szolgálatra készülnek.

Július 14-én, az indulásuk előtti utolsó munkanapon, a püspöki hivatalban a déli egyházkerület elnöksége és az iroda dolgozói keleti ízekkel fűszerezett „munkaebéd” keretében köszöntek el a Jó családtól, és kérték Isten további gazdag áldását bizonyságtévő életükre a távolban.

Az egyházkerület lelkészei és gyülekezeti nevében is köszönjük a hűséges, odaadó munkát! Az Úr áldása kísérje és vezesse az egész családot!

Képgaléria:

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!