ételek

Áldások napja

Sárszentlőrinc – Évről évre június végén, július elején tartjuk a cigány ételek főzőnapját a faluban. Hatan–heten bográcsban főznek jó ételeket (csibés lecsó, körömpörkölt, vegyes pörkölt stb.). Idén újdonság volt, hogy töklecsó és gombócos káposzta is rotyogott egy-egy bográcsban. Hogy biztosak legyünk abban, hogy mindenki jóllakik, egy nagy adag babgulyást is készítettünk egy nagy üstben.

Ettek, és lám, mi lett a vége... – Gasztroteológia címmel új blog indult

Budapest – Dr. Orosz Gábor Viktor evangélikus lelkész, teológus, az Evangélikus Hittudományi Egyetem docense Gasztroteológia címen blogot kezdett írni. A blog célja, hogy az étkezéssel kapcsolatos teológiai kérdéseket körbejárja. A tervek szerint a témák hetente frissülnének. Forrás: gastrotheology.com
Feliratkozás RSS - ételek csatornájára