Tüzelőanyag támogatást adott rászoruló családoknak az Ökumenikus Segélyszervezet

Tüzelőanyag támogatást adott rászoruló családoknak az Ökumenikus Segélyszervezet

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu, szöveg: Kis Boáz, fotó: Éberling András
Budapest – Az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as Adományvonal támogatásával is működő Országos Segélyközpontjába évvége felé, a hideg beálltával megnövekedett számú segélykérés érkezik, mivel nagyon sokaknak okoz fűtési gondot a hideg időjárás. A napokban mintegy félszáz család számára juttat országszerte, családonként 30.000 forint értékű, körülbelül 2 köbméter tűzifát az Ökumenikus Segélyszervezet.

Az összesen másfélmillió forint összértékű téli krízistámogatás keretében ma több Budapest-Soroksári család vehette át az adományt. A tűzifa átadásában és bepakolásában az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai mellett az MTVA önkéntesei is segítettek Rátonyi Krisztina műsorvezető és Mohay Benedek sportriporter személyében.

 

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!