Balatonboglár-Hács-Somogyvámosi Társult Evangélikus Egyházközség

Eredményesen zárult a „Hármas kötés” – digitális közösségben gyermekeink jövőjéért című projekt

Nyíregyháza – A Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség, mint konzorciumvezető, valamint a Balatonboglár-Hács-Somogyvámosi Társult Evangélikus Egyházközség és a Magyarországi Evangélikus Egyház, mint konzorciumi partnerek a Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitális környezet a köznevelésben” című (EFOP-3.2.3-17) pályázat nyerteseként 79,93 millió Ft támogatásban részesültek a „Hármas kötés” – digitális közösségben gyermekeink jövőjéért című projektjük megvalósításához.

Isten helyére tesz minden mozaikdarabkát

Világítótornyot idéző, hengeres épület a helyi evangélikusok – Nagy Tamás építész tervezte – lelki otthona a balatonboglári Várdomb oldalában. A húsz éve épített templom fa- és terméskő anyagával szerves részévé lett a tájnak. Oldalában teraszos elrendezésű, virágkompozíciókkal teli kert. Szerte gyermekjátékok, apróságok zsivaja. Kőszeghyné Raczkó Zsuzsanna esperes a verandáról a parókia hűvösébe hív, hogy a kreatív lelkészcsalád szolgálatáról beszélgessünk. Gyülekezeteket bemutató riportsorozatunk júliusi állomásán a Balaton déli partjára invitáljuk olvasóinkat.

A pedagógusok digitális módszertani kultúráját fejlesztik Nyíregyházán is

Nyíregyháza – A Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség mint konzorciumvezető és a Balatonboglár–Hács–Somogyvámosi Társult Evangélikus Egyházközség és a Magyarországi Evangélikus Egyház mint konzorciumi partnerek sikeresen útjára indították a Hármas-kötés – Digitális közösségben gyermekeink jövőjéért című, közel 80 millió forintos programot.
Feliratkozás RSS - Balatonboglár-Hács-Somogyvámosi Társult Evangélikus Egyházközség csatornájára