A Sztehlo-iskolások Sárszentlőrincen jártak

A Sztehlo-iskolások Sárszentlőrincen jártak

Share this content.

Sárszentlőrinc – Adományokat vittek a Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános IskolaésGimnázium diákjai a sárszentlőrinci evangélikus gyülekezetbe. Az adományok átadásakor megnézték a gyülekezetet, az ottani iskolát és óvodát, valamint meglátogattak egy roma családot is és jó lehetőséget látnak arra, hogy a jövőben partnerkapcsolatot alakítsanak ki – tudta megszerkesztőségünk DeákLászló iskolalelkésztől.

„Mind nekünk felnőtteknek, mind a diákoknak óriási élmény volt a találkozás! Az óvodában 43 kisgyerek van, az általános iskola csak alsó, ide 35- en járnak, a négy osztályba összesen. Sütöttek nekünk igazi cigány kenyeret, végigmentünk azon az úton, ahol Petőfi a négyökrös szekérrel járt  lelkesedett Deák László.  Úgy érzem, jó lehetőség lesz a közös találkozókra, táborokra a sárszentlőrinciek és az iskolánk között!”

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!